Koop en verhuur

HORECA/HOTEL

Voor de Nederlandse hotels en horeca, Anne Celeste’s Collection natuurlijk gestabiliseerde boeketten en bloemdecoraties.

Meer informatie »

Voor op kantoor

ZAKELIJK

Passende bloemdecoraties en/of bloemstukken voor kleur en sfeer op de balie of in de vergaderruimte. Verkoop en huur, wij garanderen u de beste kwaliteit en service.

Meer informatie »

Webshop en maatwerk

PARTICULIER

Met de uitgebreide collectie bloemen, planten en potterie van Anne Celeste’s Collection voor bij u thuis kiest u voor topkwaliteit.

Meer informatie »

100% naturlijk, 0% onderhoud

MOSS-design

Onze moswanden en schilderijen vormen een onderhoudsvriendelijke en natuurlijke blikvanger in elk interieur.

Meer informatie »
Anne Celeste Collection Productlijn met gestabiliseerde verse bloemen
Webshop ``Nature of Giving``

Anne Celecte Collection

Eenvoudig en snel online de mooiste bloemen bestellen!

In onze webshop verkopen wij een selectie van onze producten van de Anne Celeste Collection. Naast deze producten leveren wij nog veel meer producten aan particulieren en bedrijven. Kijk op onze website voor een compleet overzicht. Voor vragen kunt u ons bellen of contact met ons opnemen via het contactformulier. Tot snel?

Particulier Uitgebreide collectie bloemen, planten en potterie voor bij u thuis

LANG HOUDBARE BLOEMEN & PLANTEN ALS WOONACCESSOIRES

Vanuit onze vestiging (demo-winkel) in West-Brabant heeft Anne Celeste Collection zich ontwikkeld als een specialist in gestabiliseerde bloemen en planten. Na vele jaren van innoveren hebben wij een prachtig nieuw product ontwikkeld. Verse bloemen en planten die zonder enige vorm van onderhoud maanden en zelfs jaren lang goed blijven. Wij garanderen dan ook 1 jaar bloeigarantie. De Anne Celeste Collection bloemproducten zijn niet te vergelijken met zijdebloemen en kunstbloemen. In tegenstelling tot deze producten zijn onze bloemen en planten 100% natuurlijk en behouden hun zachtheid en natuurlijke uitstraling.

Uiteraard kunt u altijd een kijkje komen nemen in onze demo-winkel. Voor het maken van een afspraak klik hier.

Meer informatie »
Zakelijk Passende bloemdecoraties en/of bloemstukken zorgen voor kleur en sfeer op de balie of in de vergaderruimte

passende bloemdecoraties en/of stukken voor uw bedrijf 

Anne Celeste Collection heeft voor bedrijven een zeer uitgebreid assortiment bloem- en plant decoraties, allemaal in de gewenste potterie om uw bedrijf de gewenste uitstraling te geven. Dit kan bovendien volgens een ‘huursysteem’ worden geleverd. Zo ontvangt de ondernemer maandelijks of per kwartaal nieuwe bloemstukken, compleet aangeleverd met schalen of potten. Er is geen onderhoud, de bloemen en planten behoeven geen water.

Meer informatie »
Horeca/Hotel Voor de Nederlandse hotels en horeca, Anne Celeste’s natuurlijk gestabiliseerde boeketten en bloemdecoraties

MAATWERK VOOR HOTELS EN RESTAURANTS

Exclusieve bloemstukken worden in overleg met de klant gemaakt, zodat kleur en stijl aansluiten bij het bedrijf! Daarnaast lever je ook nog een bijdrage aan het milieu want de producten van Anne Celeste Collection zijn duurzaam.

Anne Celeste en Jarno runnen het bedrijf met veel plezier en liefde en dat zie je terug in het assortiment. Ze geloven bovendien in een gemakkelijke, duurzame en besparende oplossing voor ieder bedrijf.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor vrijblijvend aanvullende informatie of een “inspiratie’ gesprek.

Meer informatie »

MOSS-design

Onze moswanden vormen een onderhouds-vriendelijke en natuurlijke blikvanger in elk interieur.

GROENWANDEN

MOSLOGO

NATUURWANDEN

GROENSCHILDERIJEN

MOSWANDEN