Over ons

Anne Celeste Collection. Lang houdbare bloemen & planten als woonaccessoires


Vanuit onze vestiging (demo-winkel) in West-Brabant heeft Anne Celeste Collection zich ontwikkeld als een specialist in gestabiliseerde bloemen en planten. Na vele jaren van innoveren hebben wij een prachtig nieuw product ontwikkeld. Verse bloemen en planten die zonder ...

Anne Celeste Collection. Lang houdbare bloemen & planten als woonaccessoires


Vanuit onze vestiging (demo-winkel) in West-Brabant heeft Anne Celeste Collection zich ontwikkeld als een specialist in gestabiliseerde bloemen en planten. Na vele jaren van innoveren hebben wij een prachtig nieuw product ontwikkeld. Verse bloemen en planten die zonder enige vorm van onderhoud maanden en zelfs jaren lang goed blijven. Wij garanderen dan ook 1 jaar bloeigarantie. De Anne Celeste Collection bloemproducten zijn niet te vergelijken met zijdebloemen en kunstbloemen. In tegenstelling tot deze producten zijn onze bloemen en planten 100% natuurlijk en behouden hun zachtheid en natuurlijke uitstraling.


Uiteraard kunt u altijd een kijkje komen nemen in onze demo-winkel. Een uniek product en retailconcept.
Ons Anne Celeste Collection retailconcept is een unieke aanvulling voor de home-decoratiewinkel en kadowinkel. Vers lang houdbare bloemen voorzien van een eigentijds chique verpakking, kant-en-klaar voor verkoop. Handig voor de winkelier en origineel voor de klant.
Consumenten die op zoek zijn naar een leuk bloemetje als kado, hun interieur willen stylen of vrienden willen verrassen met het mooiste, natuurlijkste en duurzaamste kado van Nederland, halen hun hart op bij het zien en ervaren van onze langhoudbare bloemen en planten.

Anne Celeste Collection werkt met een milieuvriendelijk productieprocedé


Al onze gestabiliseerde bloemen en planten worden op een ecologischewijze vervaardigd en zijn biologisch afbreekbaar. Met ons nieuw productconcept zijn we dus milieu-bewust aan het produceren en leveren we een verantwoord biologisch eindproduct.
Anne Celeste Collection. Passie met verse bloemen (geen kunstbloemen en geen zijdebloemen)
Passie wordt uitgedragen door mensen. Mensen die vol overgave leven en werken in de wereld van bloemen en planten. Mensen die jarenlang ervaring hebben opgedaan in de juiste branches met de juiste toewijding. Vorm een team van deze mensen en je krijgt een sterke synergie. Op deze manier kun je bijzondere resultaten behalen en mooie producten creëren. Zo werken wij o.a. met verse lang houdbare Rozen, Protea's, Calla's, Orchideeën, Anjers, Hortensia's, Nutans en diverse soorten bladgroen, mossen en grassen. Welkom bij Anne Celeste Collection.


Anne Celeste Collection, good to nature!

Meer

Over ons Er zijn geen producten in deze categorie.